10.10.2022 Akdeniz Antalya 4500 Greft Yaş 31

Medikal Tedavi
Finasterid
Ekim Merkezi
Antalya
Greft Sayısı
4500
selam arkadaşlar bu forumu keşfetmemle paylaşım yapmak istedim ilk paylaşanlardan olmak güzel hismiş :D saç ekimimi 2 ay önce yaptırdım annatara sordum sorun olmayacağını söyledi.

Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi norwood 6-5 klasmanındaydım zaten web sitenin saç dökülme tipi aracında da norwood 6ydım.

benim saçlarım 25li yaşlarında yoğun şekilde döküldü bu süre fin kullandım çare etmedi acı gerçekle yüzleşmek zorunda kaldım

akdeniz antalya kliniğinde 4500 greft ekildi aslında 2 seans olarak planlanmıştı ama benim ısrarlarım sonucunda tek seansda bitirdim bunu çünkü yurtdışına çıkmam gerekiyordu.

şuan itibariyle tam 2 ay oldu

79d58cbb-fd08-4510-a8f5-e5f105147326.jpg

d502ab39-1ef9-4c13-a2c0-072fd521ce95.png

şuan saçlarımı dalin ile yıkıyorum şok dökülmem sonlandı geç paylaşım için özür dilerim herkesten çünkü bu siteyi yeni keşfettim

Operasyon öncesi fotoğraflarınız varsa yükler misiniz? Lütfen topluluk kurallarımıza uyunuz.

Ayrıca, saç telleriniz çok ince medikal tedavi alıyor musunuz? Bu açıklık zor kapanır çünkü alan geniş. Tek seans da kapanması zor 4500 grefti tüm alana mı ektirdiniz yoksa sadece ön lokal mi?

2 Seans olarak planlansaydı senin açından daha iyi olurdu dostum. Neyse olan olmuş, donör bölgeniz toparlanmış. Çıkışlar devam ediyor ama sana açıkca söyleyim, bu ekim genel olarak seyrek olabilir. Çünkü saç tellerin ince. Takviye var mı?

Screenshot_3.png

Öncelikle hayırlı olsun, saç telleriniz @Annatar ın da söylediği gibi ince telli saçlarınız var ve ekim yapılan bölge bir hayli fazla. Eskisinden daha iyi olacağı konusunda herhangi bir şüphem yok lakin çok gür bir saç beklememenizde fayda var. İlk 6 ay sonunda zaten asıl güzel farklar ortaya çıkıyor. Saçlarınızın seyrek olması eğer sizin açınızdan bir problem yaratmıyorsa gayet iyi bir operasyon olmuş ve karşılığını almışsınız. Saçların çıkışları da başlamış.

Topluluk Uyarısı!
Yazılı yorumlar hiçbir şekilde sacekimisureci.com topluluk yetkililerinin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yapılan her yorum, kişinin özgür iradesine bağlı olarak yorumu yapan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.