15.10.2022 Acıbadem Hastanesi 3300 Greft Yaş 23

Ekim Merkezi
Acıbadem Hastanesi
Greft Sayısı
3300
Saç ekimim oldu 2 aylık durum bu yanlardan açılma vardır yanları kapattırdım ve ortaya bi yaklaşık 500 greft yapıldı prp öneren çok ama takviye ilaç ne alabilirim öneriniz var mıdır ? Saçlarım da ince telliydi zaten takviye almam şart gibi prp haricinde

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

C5120944-025C-4373-B2CA-925BCD9B7FFF.jpeg

686CA977-495D-4063-8465-C8888E8F7705.jpeg

Öncelikle hayırlı olsun. Gördüğüm kadarıyla saç tellerin ince. Lütfen yaşını belirtir misin? Yaşınız kaç? Ayrıca kaç greft ekim oldu, nerede ekim yaptırdınız? Kapsamlı şekilde bu ilgili alanda konu açar mısınız?

PRP ise bende tavsiye etmiyorum, çünkü PRP yapacak personelin köklere zarar vermemesi gerekiyor ayrıca PRP sürekli yapılması gereken bir işlem. Eğer Finasterid kullanmaktan çekiniyorsan en azından xpecia veya kerozan kullanmalısın. Finasterid de kullanabilirsin ama yaşın fotoğraflardan anlayabildiğim kadarıyla çok genç.

Yani önerim şöyle; Fin kullanmaktan çekiniyorsan xpecia veya kerozan kullanabilirsin. Eğer xpecia yada kerozan kullanırsan biotin kullanmana gerek yok. Çünkü içerisinde biotin mevcut.

Öncelikle hayırlı olsun. Gördüğüm kadarıyla saç tellerin ince. Lütfen yaşını belirtir misin? Yaşınız kaç? Ayrıca kaç greft ekim oldu, nerede ekim yaptırdınız? Kapsamlı şekilde bu ilgili alanda konu açar mısınız?

PRP ise bende tavsiye etmiyorum, çünkü PRP yapacak personelin köklere zarar vermemesi gerekiyor ayrıca PRP sürekli yapılması gereken bir işlem. Eğer Finasterid kullanmaktan çekiniyorsan en azından xpecia veya kerozan kullanmalısın. Finasterid de kullanabilirsin ama yaşın fotoğraflardan anlayabildiğim kadarıyla çok genç.

Yani önerim şöyle; Fin kullanmaktan çekiniyorsan xpecia veya kerozan kullanabilirsin. Eğer xpecia yada kerozan kullanırsan biotin kullanmana gerek yok. Çünkü içerisinde biotin mevcut.
Acıbadem hastanesinde ektirdim yaşım 23 genetik olarak yanlardan açılma içeri doğru gidiyodu erken ektirmek istedim toplam 3200 3300 greft ekildi prpyi oradaki doktorlarda söhledi ama çoğu kişi iyi bakmıyo duruma

Anladım yaşın 23, henüz gençsin. Genetik dökülme var ise mecburen DHT baskılaman gerekiyor. Agresif dökülme halen devam ediyor mu?

Topluluk Uyarısı!
Yazılı yorumlar hiçbir şekilde sacekimisureci.com topluluk yetkililerinin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yapılan her yorum, kişinin özgür iradesine bağlı olarak yorumu yapan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.