Finasterid Kullanımından 3 Yıl Sonra İlerleyen Saç Dökülmesi

Medikal Tedavi
Finasterid
Ekim Merkezi
Antalya
Greft Sayısı
4500
Finasteride ile 3 yıl geçirdikten sonra saçlarım gözle görülür şekilde zayıflıyor yıkanırken bir sürü tel geliyor elime ben saç ekimi yaptırmadan evvel yine fin kullanıyordum ama artık işe yaramıyor dutasterid öneriyor musunuz?

Medikal Tedavi
Finasterid
Ekim Merkezi
Antalya
Greft Sayısı
4500
Lütfen yardım edin son 3-4 ayda saçımda çok fazla yoğunluk kaybettim saçlarım döküldükçe dahada strese giriyorum :(

Öncelikle sakin olmalısın. Konuyu yanlış kategoriye açtığını belirtmek zorundayım. Öncelikle saç ekimi yaptırdıysan bunu bizimle paylaşmalısın. Saçınızın durumunu görmeden yorum yapmak çok zor. Finasterid kullanan Dutasteri'de kullanabilir, herhangi bir problemi olmaz. Tabii doktor kontrolünde kullanmalısın.

Herşey bir yana Minox kullandınız mı?

Minox kullandıysanız döngüye girme olasılığı çok yüksek. Öncelikle minoksidili bırakmalısın. Saçların daha da dökülebilir.

Minox'u asla tavsiye etmiyorum, ilk başta mükemmel sonuç verse de döngüye girince eskisinden daha kötü oluyor. Fin+Dut dönüşümlü kullanabilirsin. Öncelikle kan değerlerine baktır bakalım ona göre yardımcı olabilirim. Ayrıca saç ekiminizi kısa zaman da yaptırdıysanız "Saç Ekimi Sonuçları" kategorisinde paylaşım yapınız.

Medikal Tedavi
Finasterid
Ekim Merkezi
Antalya
Greft Sayısı
4500
tamam paylaşım yapıcam ama bu fin/dut nasıl yapabilirim acıklar mısın ?

Topluluk Uyarısı!
Yazılı yorumlar hiçbir şekilde sacekimisureci.com topluluk yetkililerinin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yapılan her yorum, kişinin özgür iradesine bağlı olarak yorumu yapan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Warning! This thread is more than 4 ay önce old.
It's likely that no further discussion is required, in which case we recommend starting a new thread. If however you feel your response is required you can still do so.

• Etiketler
    saç ekimi forumu

• Üst Alt