Kelleşiyor muyum

Neden bilmiyorum ama son 4-7 aydır saçlarım incelmeye başladı ve saçımı kestirdim ve böyle görünüyor

IMG_03.jpg

Öncelikle hoş geldin.

Konuyu yanlış yere açtığınızı söylemeliyim. Bu yüzden konunuzu taşıdım. Sorunuza gelir isek;

Yaşın çok küçük, benden sana tavsiye şuan hiçbir şekilde medikal tedaviye bulaşma. Ayrıca yoğun ışık altında saçlarınız böyle gözükebilir. Bu gayet normaldir.

Aklına başka sorun takılırsa, sormaktan çekinme ;)

Oyla 0
Fotoğraf atarsanız daha detaylı bir şekilde yorumlayabiliriz ama şöyle söyleyeyim genetik dökülme mevcut ise eninde sonunda yaşayacağınız kaçınılmaz bir gerçek.

Tekrar söylediğim gibi bu yaşınızda kesinlikle herhangi bir medikal tedaviye başlamayın. Şuan saç dökülmesi olduğunu göremiyorum, flash veya yoğun ışık altında saçlarınızın böyle gözükmesi normal.

Oyla 0
dostum beniöm saçlarım da dalgalı çok kısa kestirdiğim zaman bende de böyle oluyo bence gayet normal hiç saçını falan yıkayınca uzadığı zamanlarda ellerine tutam gibi saç geliyor mu ona bi bak

Oyla 0
Topluluk Uyarısı!
Yazılı yorumlar hiçbir şekilde sacekimisureci.com topluluk yetkililerinin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yapılan her yorum, kişinin özgür iradesine bağlı olarak yorumu yapan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.