Vejetaryenler Saç Dökülmesi Riski Yaşar mı?

Herkese selam,

Bir vejeteryan olarak etik nedenlerle bir süredir et yemiyorum. Diyetim pirinç, sebzeler, süt ve fasulyeden oluşuyor. Tabii ki saçlarımı korumak istiyorum ve etten gelen protein saç büyümesi için diğer beslenme faktörlerinden daha az önemli değil, hatta daha da önemli olabilir. Bununla birlikte, vejeteryanlar et yiyen ve vejeteryan olmayan birinden daha fazla saç dökülmesi riski taşır mı?

En iyi yanıt
Genetik yatkınlığınız mevcut mu bilmiyorum fakat sürekli kan ve vitamin değerlerinizi ölçtürmenizde fayda var. Buna göre diyetinizi ve kullanacağınız multi-vitamin gibi takviyeleri kendiniz için düzenleyebilirsiniz.
Genetik yatkınlığınız mevcut mu bilmiyorum fakat sürekli kan ve vitamin değerlerinizi ölçtürmenizde fayda var. Buna göre diyetinizi ve kullanacağınız multi-vitamin gibi takviyeleri kendiniz için düzenleyebilirsiniz.

En iyi yanıt
Topluluk Uyarısı!
Yazılı yorumlar hiçbir şekilde sacekimisureci.com topluluk yetkililerinin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yapılan her yorum, kişinin özgür iradesine bağlı olarak yorumu yapan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

• Etiketler
    saç ekimi forumu saç ekimi süreci

• Üst Alt